Zeebaars Written by Eliza on 06 November 2025. Posted in Hoofdgerechten. Naam: Zeebaars (vega mogelijk) Ingrediënten: Paddenstoelen, beurre rouge, gerookte amandelen Prijs: €30
Rode mul Written by Eliza on 06 November 2025. Posted in Hoofdgerechten. Naam: Rode mul (vega mogelijk) Ingrediënten: Pompoenrisotto, miso, salie, pitjes Prijs: €30
Vleesspecial Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Vleesspecial Ingrediënten: Vraag de bediening naar de special van het moment Prijs: Dagprijs
Chateau Briand Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Chateau Briand Ingrediënten: Gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas Prijs: €40 p.p.
Wagyu entrecôte Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Wagyu entrecôte Ingrediënten: Entrecôte met een verbluffende marmering die smelt in je mond. Prijs: €55
T-Bone Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: T-Bone Ingrediënten: Steak bestaande uit een deel lende en een deel ossenhaas Prijs: €49
Saté Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Saté Ingrediënten: Varkenshaas met satésaus en gebakken uitjes Prijs: €28
Rib-eye Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Rib-eye Ingrediënten: Afkomstig uit het ribstuk van het rund, typerende vet marmering Prijs: €38
Spareribs André Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Spareribs André Ingrediënten: Oriëntale marinade met Kimchi en saus naar keuze: knoflook-of whiskeysaus Prijs: €32-€26
Tournedos Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vlees. Naam: Tournedos Ingrediënten: Meest malse deel van het rund, gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas Prijs: €39
Surf & Turf Written by Super Administrator on 24 February 2025. Posted in Vis. Naam: Surf & Turf Ingrediënten: Tournedos, gamba's en kruidenboter Prijs: €36